MegaGroup

KLCS levert voor MegaGroup in Veghel applicatiebeheer en projectondersteuning voor Dynamics 365 Supply Chain Management!

Elcee

Elcee logo

Elcee maakt gebruik van de warehouse management expertise van KLCS!

Elcee maakt reeds gebruik van Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management en de ingebouwde warehouse management module. Elcee wenst diverse processen te optimaliseren en nieuwe functionaliteit van deze module in gebruik te nemen. Hier biedt KLCS zijn jarenlange ervaring in de WMS module aan om het team van Elcee te helpen de gewenste wijzigingen door te voeren.

KPMG & Centralpoint

Centralpoint logo

KLCS biedt zijn diensten aan voor KPMG Business Solutions! Voor het implementatieproject van Dynamics 365 bij Centralpoint versterkt KLCS het team van KPMG met warehouse management expertise. In het distributiecentrum van Centralpoint in Wijchen zal de ingebouwde warehouse management oplossing van Dynamics 365 Supply Chain Management geïmplementeerd worden. KLCS biedt hiervoor de inhoudelijke expertise gedurende de ontwikkel- en implementatiefases van het project.

KLCS in business!

Na het opbouwen van een jarenlange ervaring als Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management consultant is Koen Lunenburg op 1 april 2021 begonnen met het zelfstandig aanbieden van zijn diensten onder de naam KLCS!